EL BOSCO 3.0 / Sinestèsia 4

La humanitat d'aquella època, s. XV, que incorria en el pecat i era condemnada a l'infern, és avui una humanitat tecnològica que continua pecant tot i els avenços. Els canvis en els canals de comunicació no han fet que deixem de cometre faltes contra la "llei divina". Hem canviat i el nostre Déu ara comença amb la lletra G però, com fa uns 500 anys enrera, continuem estant condemnats a l'infern, a un infern de zeros i uns. Perquè com déia un savi: l'ocasió fa el lladre.

 

Aquest graffiti, realitzat per Bazak, Bisual i Kazzius, forma part del Projecte Sinestèsia on es posen en contacte artistes de diferents disciplines amb músics de l'Escola de Música de Manlleu per crear, a partir de l'obra, una composició musical.

En aquest mur s'han situat uns quadres de 1x1m que serán exposats conjuntament amb la interpretació en directe del tema musical creat a partir de l'obra a l'espai de Sinestèsia els dies 27 de Maig.


Making of.

Esbós previ
Esbós previ

Quadres


SHARE


Write a comment

Comments: 0